Välkömen till skolan Kunskapsljuset!

Här på vår hemsida kan du läsa om skolan om vår verksamhet och vilka vi är. Vill du komma i kontakt med oss är du mer än välkommen att ringa, maila eller titta förbi.

Hoppas ni får ett jättebra läsår 2019/2020!

Hälsningar,
Skolan Kunskapsljuset

Till dig som har barn i Norrköpings förskola och skola

Folkhälsomyndighetens bedömning är att risken för smittspridning av Coronaviruset i Sverige är mycket hög. Norrköpings kommun utgår från ansvariga myndigheters rekommendationer med målet att kommunens verksamheter ska vara förberedda och påverkas så lite som möjligt. Samtliga verksamheter håller sig uppdaterade om det aktuella läget. Nedan är ett förtydligande kring när barn och elever ska vara hemma från förskolan eller skolan.

Barn med förkylningssymtom ska vara hemma

När barn/elever har förkylningssymtom som till exempel snuva, hosta eller feber ska de vara hemma från förskolan eller skolan. Det är inte allmänhälsotillståndet som avgör utan förkylningssymtomen, därför ska barn och elever vara hemma även om de i övrigt är pigga.

Det är viktigt att inte smitta andra och därför uppmanar vi er vårdnadshavare att hålla era barn hemma om de är sjuka. Stanna hemma tills ni är friska och ytterligare två symtomfria dagar.

Om barn uppvisar sjukdomssymtom i förskolan eller skolan kommer ni som vårdnadshavare kontaktas för att hämta ert barn.

Ring telefonnummer 1177 om du behöver sjukvårdsrådgivning. Då kan du få hjälp att bedöma symtom eller hjälp med var du kan söka vård. Symtom på infektion är luftvägssymtom, feber eller hosta. Om du enbart har frågor kring Coronaviruset ska du ringa det nationella informationsnumret 113 13.

På norrkoping.se finns information om Coronaviruset och länkar till andra myndigheter. Informationen uppdateras löpande.

https://www.norrkoping.se/information-om-det-nya-coronaviruset/har-du-barn-i-norrkopings-forskola-skola.html

Stort Tack till alla !   

Ledningen på Skolan Kunskapsljuset vill rikta ett stort tack till personal, elever och föräldrar samt alla som trott på oss och stöttat oss den senaste tiden. Ett utlåtande från Skolinspektionen har nu kommit som visar att skolan åtgärdat samtliga åtgärdspunkter. Vidare har den senaste riktade tillsynen även gett ledningen samt andra tillsynsområden positiva utlåtanden. Vi är otroligt glada och stolta över allt hårt jobb vi lagt ner. Självklart kommer vi att fortsätta jobba lika hårt, om inte ännu hårdare, och fortsätta att förbättras och utvecklas.

Vi hoppas att tiden då vi som skola använts som slagträ i den politiska debatten nu är förbi och att vi kan fortsätta utveckla vår skolverksamhet. Till medborgare, politiker och andra i Norrköping. Detta har vi sagt tidigare, men det tål att upprepas - Vår dörr står alltid öppen. Det har den alltid gjort och kommer alltid att göra.

 • sceene1

  [widgetkit id=24]

 • sceene2
 • sceene3
 • sceene4
 • sceene5
 • sceene6
 • sceene7
 • sceene8

 

Hitta hit

 • Hitta hit!

  Norrköping

  Hagebygatan 180, 603 62
 • map 48

  Hitta hit!

  Kartan
United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.