Skolan Kunskapsljuset är en F-6 skola med kultur- och språkprofil. I nuläget har skolan 100 elever, inklusive fritidshemmet. På skolan arbetar en personalstyrka på ca 25 personer.

Skolan ligger i stadsdelen Hageby med närhet till Vrinneviskogen och Mirum biblioteket. Vi ser till elevens hela dag och strävar alltid efter att alla ska kunna tillgodogöra sig utbildningen på lika villkor.  Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för att nå de högsta resultaten. Vi har höga förväntningar på våra elever och de på oss. Vi söker nu en medarbetare med kunskap och vilja att utföra ett arbete som överensstämmer med skolans vision; ” Alla elever ska nå målen i Skolan Kunskapsljuset.Fritidshemmet är fullt integrerat och fritidshemspersonalen följer eleverna under skoldagen.

Vi söker en speciallärare. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och du kommer att vara med i skolans eht-arbete. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera stödundervisningen utifrån gällande styrdokument.

Som speciallärare:

  • Du har god struktur, duktig på att se lösningar och är flexibel.
  • Du har förmåga att samarbeta, delta aktivt och ta ansvar i ett arbetslag.
  • Du har förmåga att skapa goda relationer och har ett positivt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor.
  • Du handleder och stödjer kollegor kontinuerligt.

Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta tillsammans med EHT-teamet. I ditt uppdrag ingår att handleda lärare, hjälpa elever som är i behov av särskilt stöd, dokumentera och följa upp olika ärenden.

Vi kan erbjuda:
En trevlig arbetsmiljö. Vi har diskussionsforum och ett tänk från förskola till skola. Vi har en trevlig utemiljö som utmanar och inspirerar till utveckling och lärande.

United Kingdom Bookmaker CBETTING claim Coral Bonus from link.