Vi söker eldsjälar med behörighet.

Skolan Kunskapsljuset är en skola som funnits i kommunen i över 20 år. Vi är en svensk skola med inriktningen språk och kultur. Alla våra lärare kommer från olika kulturer. Självklart sker all undervisning på svenska och vi ställer höga krav på våra elever för att de ska lyckas senare i livet. Majoriteten av våra barn har arabiska, somaliska, bosniska eller kurdiska som modersmål. Det är en utmaning. En fin utmaning, som är givande att vara del av. Vårt mål är att alla våra elever når långt i sina studier och får en bra utbildning.

Våra elever måste till slut kunna svenska lika bra som infödda och vara bättre rustade än andra för att lyckas i samhället. Det kräver kunskap och engagemang, men också hjärta och hjärna. Det har vi och det vill vi öka med ännu fler behöriga lärare och kunniga fritidspedagoger. Det är särskilt meriterande om du har läst svenska som andraspråk i din utbildning.

Du som har examen och behörighet som:

… Speciallärare
… Fritidspedagog

 Vi behöver även vikarier och bygger för tillfället upp en egen vikariebank. I samarbete med Linköpings universitet och andra lärosäten söker vi engagerade studenter. Är du intresserad av att arbeta hos oss på timmar eller som vikarie under dina studier är du alltid välkommen att söka till oss.

Välkommen att söka till oss. Vi är alltid intresserade av att träffa kunniga och drivna individer som brinner för att undervisa barn.

Skicka in din intresseanmälan till vår rektor Lama på skolchef@kunskapsljuset.se